Василь Сухомлинський – педагог на всі часи

4 жовтня в Домажирській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася конференція «Василь Сухомлинський – педагог на всі часи». Зі вступним словом звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи Тричук О.М., наголосивши на методиці навчання і виховання Василя Сухомлинського, яка розвиває творчу та активну особистість учнів, їх любов до праці, самостійність мислення, високі моральні якості, позитивне ставлення до життя.

Переглянувши документальний фільм «Павлиський романтик», присутні детальніше ознайомилися з життєвим та творчим шляхом знаменитого педагога, його актуальними ідеями щодо навчання і виховання.

З доповіддю  вступила учитель початкових класів Дацко Н.Я. «Ідеї В.О. Сухомлинського у контексті НУШ», яка пояснила тісний взаємозв’язок між ідеями Василя Сухомлинського і концепцією НУШ.

Також виступили учитель історії Борух В.С «Актуальність порад Василя Сухомлинського», учитель початкових класів Шах Т.І «Виховні аспекти дитячих творів Василя Сухомлинського», учитель фізики Грузевіч О.М. «Батьківська психологія Василя Сухомлинського».