Засідання школи новопризначеного шкільного бібліотекаря

Відповідно до плану роботи методкабінету відбулося засідання школи новопризначеного шкільного бібліотекаря, яким керує методист методкабінету Меленчук І.Б.

Спочатку зустріч відбулася у приміщенні Яворівської центральної бібліотеки, де Ірина Богданівна, у вигляді презентації, довела до присутніх коротку інформацію про життя та діяльність педагога Василя Сухомлинського. Лариса Ходєєва, заввідділом обслуговування ЦРБ ім. Юрія Липи та провідний бібліограф Наталія Биба, виступили з презентацією, яка присвячена 100 річчю від дня народження Василя Сухомлинського. А також порекомендували молодим шкільним бібліотекарям, як оформляти книжкові виставки, як робити презентації.

По дорозі у шкільну бібліотеку Яворівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, учасники заходу ще зупинилися у районній дитячій бібліотеці, де бібліотекар Телегей Л. та Горуна С. розказали про співпрацю їхнього колективу з учнями Яворівських навчальних закладів та їхніми наставниками.  Розказали про інноваційні методи оформлення книжкових виставок, про зустрічі з письменниками та поетами Львівщини та Яворівщини.

Керівник районного методичного об’єднання Гіщак Г.В., вона ж шкільний бібліотекар Яворівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, провела практичний курс, а саме , познайомила молодих колег із бібліотечною документацією.

Методист методкабінету Меленчук І.Б. підсумувала роботу засідання та запросила відвідати музей «Бойової слави».