Міжрайонний ресурсний семінар Яворів-Жовква

06.05.2019 року у місті Жовкві відбувся  міжрайонний ресурсний семінар Яворів-Жовква «Інноваційні  технології  професійної  діяльності  практичного психолога у НУШ». Гостинно прийняли колег  Віра Олександрівна Козенко, методист психологічної служби ІМЦО та Марія Богданівна Деревінська, головний спеціаліст відділу освіти Жовківської РДА, які  поділилися досвідом щодо вирішення актуальних питань у діяльності психологічної служби Жовківського району та створили для гостей атмосферу віль­ного, невимушеного спілкування.

Педагогічний аукціон, спрямований  на активний обмін новими ідеями, думками, надбаннями відкрила  Христина Романівна Гушен, практичний психолог Пишського НВК «школа – садок», розкривши секрети ефективної реалізації програми «Сімейна розмова». Тамара Степанівна Василишин, практичний психолог ЗОШ №2 наголосила на важливості роботи з учасниками АТО. Тетяна Юріївна Лапка, соціальний педагог Пишського НВК «школа – садок» ознайомила з авторською програмою «Сучасний вчитель у Новій  українській школі».

Олена Вікторівна Стадник, методист методичного кабінету відділу освіти Яворівської РДА зауважила, що для того, щоб  зламати стереотипні підходи до організації методичної роботи ми  шукаємо ті важелі, за допомогою яких можна подолати формалізм, пасивність учасників освітнього процесу, покращити якість надання психологічних послуг та  поділилася психологічними знахідками практичних психологів і соціальних педагогів Яворівщини.

Хоча погода була не дуже сприятлива для прогулянки, ми відважилися на запропоновану нам екскурсію і не пошкодували. Талановита, обізнана, знаюча, харизматична п. Вікторія, методист художньо-естетичного циклу провела неперевершену зустріч з  архітектурою та історичним калоритом  Жовківщини.

Крехівський монастир, Жовква з масою старовинних будівель: замок, костел, ратуша, дивовижні храми зробили семінар ще більш ресурсним і насиченим новими позитивними враженнями.

Щиро подякувавши  всім учасникам зустрічі  за створення сприятливого простору для професійного розвитку та зростання ми подарували свої творчі доробки,  яворівські іграшки та запросили  нових друзів  до нас на Яворівщину.