7-9 червня 2019 року у Львові відбудеться V Львівський фестиваль гуманної педагогіки  

Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації

Інститути гуманітарних та соціальних наук, права та психології Національного університету «Львівська політехніка»

КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут
післядипломної педагогічної освіти»

Притулок для дітей служби у справах дітей Львівської ОДА

ГО «Львівський обласний центр Гуманної Педагогіки»

 

 

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

 

7-9 червня 2019 року у Львові відбудеться

V Львівський фестиваль гуманної педагогіки

 

Тема: «З Україною в серці». Лейтмотив: «Ніхто нам не збудує держави, коли ми самі її собі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути» (В. Липинський).

Мета фестивалю: осмислення патріотизму як духовної якості особистості, що через власне моральне і духовне вдосконалення стає активним членом суспільства та будівничим України; напрацювання моделі дієвого сучасного виховання на засадах духовного гуманізму, яка об’єднуватиме народ попри етнічні, політичні, релігійні чи інші відмінності; обмін кращими напрацюваннями в царині національного виховання.

 

До участі в ньому запрошуються керівники та педагоги всіх категорій середніх загальноосвітніх навчальних та дошкільних закладів, практичні психологи, працівники закладів позашкільної освіти, викладачі вищих навчальних закладів та інститутів післядипломної освіти, студенти педагогічних та психологічних факультетів вишів, методисти рай(міськ)методкабінетів, медичні та бібліотечні працівники, методисти інформаційно-методичних центрів освіти, працівники культури, батьки та всі, кого хвилює стан та майбутнє нашої країни.

 

Умови участі у фестивалі

 

Перший фестивальний день 7 червня

 

Культурно-екскурсійна програма в музеї Львова (всі екскурсії БЕЗКОШТОВНІ). Початок об 11:00, детальна інформація в формі заявки.

 

Виїзна екскурсія в с. Страдч – місце стародавньої києво-руської чернечої традиції, адже молитва вперше вознеслася тут до неба ще в далекому ХІ ст. Папа Римский Пій ХІ встановив на страдецькій горі Хресну дорогу (Кальварію) зі статусом відпустового місця, завдяки чому Страдецька Хресна дорога отримала значення Єрусалимської Хресної дороги. Успенська церква в Страдчі має не лише духовну, але й мистецьку вартість (ВАРТІСТЬ: 100 грн. за попереднім записом). Збір біля церкви Анни, вул. Городоцька, 32 о 10:00. Тривалість поїздки орієнтовно 3,5 години). Прохання відповідально реєструватись на екскурсію до 01.06.19 р. за тел. 067-755-48-18 – пані Наталя.

 

Панельні дискусії в різних локаціях міста:

 

– 13:00«Що ж таке «патріотизм»: «серцевина людини, основа її активної позиції» (за В. Сухомлинським) чи «останній прихисток негідника» (за С. Джонсоном)?» Львівський інститут післядипломної педагогічної освіти, вул. Огієнка, 18а;

– 15:00«Шляхетна людина: відроджуємо в Україні» – «Копальня кави», пл. Ринок, 10;

– 17:00«Я – «важка дитина!» І що, мене – в смітник вашої педагогіки?» Львівська обласна універсальна наукова бібліотека, проспект Шевченка, 13;

Експерти дискусій будуть вказані в програмі, на сторінці «Львівський фестиваль гуманної педагогіки» в мережі Facebook.

 

– 18:00 – знайомство з експозицією виставки скульптур О. Леонова – Львівська обласна універсальна наукова бібліотека, проспект Шевченка, 13.

 

– 20:00 – костюмована екскурсія «Львів крізь століття», збір біля фонтану Нептун, пл. Ринок, 1 (біля Ратуші) (БЕЗКОШТОВНО).

 

            Другий і третій фестивальні дні – 8 і 9 червня: пленарні засідання, тематичні рубрики, майстер-класи, тренінги, творчі майстерні тощо за адресою: м. Львів, вул. Карпінського, 2/4, 1-й корпус Національного університету «Львівська політехніка», актова зала. Реєстрація учасників фестивалю 8 червня 2019 року з 8:00 до 9:00 перед актовою залою.

Участь у роботі фестивалю БЕЗКОШТОВНА.

Для тих, хто захоче отримати комплект: сертифікат на 30 годин (24 год. очної роботи + 6 год. самостійної для ознайомлення зі змістом наданих матеріалів), папку учасника з програмою, методичними й інформаційними матеріалами та письмовим знаряддям) – оргвнесок у сумі 250 грн. при реєстрації (для студентів – 150 грн. при наявності студентського квитка очної форми навчання). Оплата може здійснюватися як фізичними, так і юридичними особами. Проїзд, проживання та харчування учасників фестивалю здійснюється за рахунок сторони, що відряджає або власним коштом.

Заявки на участь у фестивалі приймаються до 05.06.2019 (форма додається).

 

Посилання на форму для реєстрації

http://bit.ly/2WavWn4

 

Підписуйтесь на сторінку фестивалю у мережі Facebook

https://www.facebook.com/lvivpedagogy/

 

Координатор підготовки: Матяшук Валентина Петрівна.

 

ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ

 у роботі V Львівського фестивалю гуманної педагогіки

«З Україною в серці»

 

  1. Прізвище, ім’я, по-батькові ___________________________________
  2. Адреса (місто, село) _________________________________________
  3. Електронна адреса та телефон: ________________________________
  4. Місце праці та посада: _______________________________________
  5. Бажаю отримати комплект із сертифікатом (так/ні ) ________________
  6. Знайомство зі Львовом. Бажаю відвідати екскурсію безкоштовно (відмітити галочкою):

 

7.06.2019 р., п’ятниця

 

– Музей вишитих ікон отця доктора Дмитра Блажейовського ___________ (так/ні), збір об 11:00, вул. Театральна, 26;

– Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького (основний корпус) __________ (так/ні), збір об 11:00, проспект Свободи, 20;

– Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького (другий корпус – Палац Дуніковських) ___________ (так/ні), збір об 11:00, вул. Драгоманова, 42;

– Національний музей-меморіал жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького», __________ (так/ні), збір об 11:00 вул С. Бандери, 1 (вхід з вул. Брюллова);

– Львівський історичний музей. Музей визвольної боротьби України______ (так/ні) збір об 11:00 вул. Лисенка, 23а.

 

Бажаю відвідати панельну дискусію:

«Що ж таке «патріотизм»: «серцевина людини, основа її активної позиції» (за В. Сухомлинським) чи «останній прихисток негідника» (за С. Джонсоном)?» ________________ (так/ні)

«Шляхетна людина: відроджуємо в Україні» ____________ (так/ні)

«Я – «важка дитина!» І що, мене – в смітник вашої педагогіки?» _______ (так/ні)

 

Бажаю відвідати:

– експозицію виставки скульптур О. Леонова _____________ (так/ні)

– костюмовану екскурсію «Львів крізь століття» ____________ (так/ні)

 

Бажаю здійснити поїздку в с. Страдч ______________(так/ні). Додатково реєструватися за тел. 067-755-48-18 – пані Наталя.

 

8 червня 2019 р., субота

 

Бажаю відвідати пішохідну екскурсію історичним центром міста ___________ (так/ні).

 

 

Варіанти поселення (бронювати самостійно)

 

Гуртожиток ЛОІППО (вул. Тиктора, 5; від оперного театру 5 хв., але без зручностей і гарячої води, вартість 50 грн.) – від залізничного вокзалу – трамвай №6 до оперного театру. Бронювати за тел. 067-755-48-18 – пані Наталя.

 

Гостєві кімнати Львівської середньої спеціальної музичної школи-інтернату ім. С. Крушельницької (вул. Зелена, 10, вартість до 130 грн.). Бронювати за тел. 096-367-90-41 – Людмила Євгенівна. Від залізничного  вокзалу – трамваї №1, №9, від автовокзалу на вул. Стрийській – тролейбус №25, маршрутка №3А (зупинка вул. Шота Руставелі).

 

Львівське державне училище фізичної культури (вул. Княгині Ольги, 1, вартість до 120 грн.). Бронювати за тел. 067-947-03-08 Євгенія Антонівна. Від залізничного вокзалу – трамвай №9 до трамвайного парку, далі трамвай №3.

 

Хостел, вул. Архипенка, 2, вартість 90-150 грн. Бронювати за тел.
097-94-97-792 Софія Петрівна. Від залізничного вокзалу – трамвай №9, зупинка вул. Івана Франка, від Стрийського автовокзалу – маршрутка №3А до Стрийського ринку.

 

Хостел ТКЦ «Княжий», вул. В. Великого, 125. Бронювати за тел.: +38(032) 263 12 14.

 

Хостел Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Бронювати за тел. 067-680-61-60 (від 510 грн за двох, 740 грн за трьох).

 

Прохання реєструватись через запропоновану електронну форму за посиланням:

 

Посилання на форму для реєстрації

http://bit.ly/2WavWn4

 

Контактний телефон з питань реєстрації: 067-755-48-18 – пані Наталя.