Анкетування педпрацівників

Комунальний заклад Львівської обласної ради

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

 

 

 
 

79007‚  м. Львів‚  вул.  Огієнка, 18а           тел./факс  +38 0322 553830           e-mail: loippo@ukr.net           www.loippo.lviv.ua

 

 
   

Від 10.06. 2019 р. № 330

 

 

Керівникам органів управління

освітою райдержадміністрацій, міськвиконкомів, ОТГ

 

Завідувачам методичних кабінетів (інформаційно-методичних центрів)

 

Директорам закладів загальної середньої освіти

 

Повідомляємо, що через недостатню активність респондентів Інститут продовжив термін анкетування педагогічних працівників Львівщини, які підвищували кваліфікацію на курсах ЛОІППО у 2016 – 2019 роках.

Просимо додатково проінформувати про мету, процедуру, терміни анкетування педагогічні колективи закладів загальної освіти міст Борислава, Дрогобича, Моршина, Нового Роздола, Самбора і Трускавця, Городоцького, Дрогобицького, Жидачівського, Жовківського, Перемишлянського, Радехівського, Сколівського, Сокальського, Старосамбірського та Яворівського районів,  Великолюбінської, Солонківської, Підберізцівської, Нижанковицької, Мостиської Дублянської,  Мурованської, Новокалинівської, Новоміської, Новострілищанської, Розвадівської, Славської, Судововишнянської, Шегинівської, Ходорівської, Бісковицької, Великомостівської, Волебаранівецької, Волицької ОТГ та забезпечити виконання анкети педагогічними працівниками онлайн (у гугл-формі). Анкетування анонімне.  Анкета розміщена за посиланням: https://cutt.ly/1yDN8k Доступ до анкети відкрито до 14 червня.

Просимо долучитись до виконання анкети керівників ЗЗСО (директорів та заступників директорів), педагогічних працівників, у тому числі й таких спеціальностей: практичні  психологи, соціальні педагоги, учителі трудового навчання, музики та  образотворчого мистецтва, вихователі, що  проходили курси підвищення кваліфікації в  ЛОІППО.

Отримані за результатами анкетування узагальнені дані та звіт про проведене анкетування будуть оприлюднені та представлені на інформаційних нарадах педагогічних працівників Львівщини, що проводитимуться інститутом.

 

В.о. директора                                                                 Кацюба М.Р.

 

Виконавець:         

Бобеляк Н.Є.

097 504 48 67

063 767 98 57