Короткотермінові семінари з видачею сертифікатів

Шановні колеги-освітяни!

У зв’язку новими вимогами до підвищення кваліфікації педагогів згідно постанови КМУ №800  та загальними системними змінами в системі освіти Волинський ІППО рухається в ногу з часом, враховує потреби освітян у отриманні необхідних для атестації 150 год. Відтепер  наш Інститут пропонує ПЛАТНІ КОРОТКОТЕРМІНОВІ освітні програми, семінари, тренінги, вебінари, майстер-класи (6, 8, 12 год) понад бюджетне замовлення (в онлайн форматі).

          З 1 лютого 2021 р. на сайті ВІППО з’явився новий розділ – «Платні освітні послуги»,http://vippo.org.ua/sites.php?name=Platni_posluhy&page=Platni_main   

де наведено перелік платних освітніх послуг, які доступні у ВІППО, наразі вони постійно оновлюються та доповнюються.

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ: За результатами отримання платних освітніх послуг видається документ (сертифікат) про підвищення кваліфікації, який НЕ ПОТРЕБУЄ окремого визнання чи підтвердження педагогічними радами вашого закладу, оскільки ВІППО є суб’єктом  підвищення кваліфікації і має відповідну ліцензію (п. 24 постанови КМУ № 800)

Ви можете вибрати з переліку бажану тему, попередньо ознайомившись з описом програми, її ціною та зареєструватися. Точна дата та час проходження буде повідомлена додатково після формування групи.

Якщо бажаної теми немає в переліку платних семінарів, Ви маєте можливість обрати семінар з переліку безкоштовних за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1A2JU68V4jWy0cQj-AbQikzfAaCrtlIQW. Єдиною умовою є формування групи не менше як з 20 чоловік, і ми проведемо його для Вас на платній основі.  (детальніше)

Запрошуємо Вас до співпраці.