Сьогодні реалізація будь-якої моделі освітнього процесу стає можливою за наявності необхідних, специфічних організаційно-педагогічних умов, як сукупності необхідних і достатніх факторів для досягнення поставленої мети.

Вирішальною умовою у побудові інноваційного освітнього процесу у закладах дошкільної освіти є інноваційний клімат в колективі та висока фахова психолого-педагогічна кваліфікація вихователя.

Саме такі пріоритети для допомоги вихователям у підвищенні своєї професійної майстерності визначаємо у КУ ЯМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» на курсах підвищення кваліфікації, які розпочались з 4 березня 2021 року для І групи.

В реаліях сучасного дистанційного навчання постає питання як здійснювати постійний зв’язок з батьками та дошкільниками, які впроваджувати сучасні інформаційні та педагогічні технології для підвищення ефективності навчання та виховання. Тому активно працюємо над вирішенням таких питань та освоюємо нові технології та методики в активній співпраці консультанта та вихователів.

Консультант Оксана Лазорко