Треба багато вчитися, щоб знати хоч трохи. (Шарль Луї Монтеск’є)

Саме у цьому переконані педагоги ЗЗСО Яворівської громади. В умовах  реформування освіти насправді кожен освітянин мусить багато працювати над засвоєнням нових нормативних документів, впровадженням інноваційних методик  в освітній процес.

Алгоритм розбудови внутрішньої системи забезпечення освіти вивчали керівники та вихователі-методисти закладів дошкільної освіти нашої громади 31 серпня 2021 року під час проведення семінару-практикуму з даної проблеми.

Зі змістом цього питання, методикою проведення самооцінювання освітніх процесів у ЗДО глибоко і фахово ознайомив учасників заходу Андрій Хамик, заступник начальника відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Львівській області. Робота в групах впродовж двох годин, пояснення і консультації модератора пана Андрія Хамика, жваве обговорення питання, практичні завдання допомогли учасникам семінару знайти раціональний підхід до подальшої самостійної роботи з розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти в кожному ЗДО зокрема. Адже незадовго працівники управління ДСЯО у Львівській області завітають у заклади освіти і нашої громади з інституційним аудитом, який є новою для України процедурою вивчення освітньої діяльності освітніх закладів, що прийшла на зміну державній атестації .

Захід організований директором О.Фірчук та консультантом О.Лазорко комунальної установи Яворівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», які вбачають головним завданням допомогти педагогам ЗЗСО громади забезпечити якість освіти .

Дякуємо Управлінню ДСЯО у Львівській області, зокрема начальнику Валентині Загреві та заступнику начальника відділу інституційного аудиту Андрію Хамику за  надану висококваліфіковану допомогу.