Зустріч вчителів трудового навчання Яворівської та Новояворівської ТГ

26 серпня 2021 р. у режимі онлайн відбулася зустріч вчителів трудового навчання Яворівської та Новояворівської ТГ. Консультант КЗ ЯМР ЦПРПП Меленчук І.Б. ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями, щодо викладання трудового навчання(технологій) у 2021-2022 н.р. та навчально-освітніми програмами.

Учителька фізики Шклівської ЗЗСО І-ІІІ ст. Турко К.О., громадська діячка та учасниця групи «Село Вільшаниця. Відродимо історичну пам`ять», розказала слухачам про історичне минуле села Вільшаниця, побут і звичаї  людей та яким ремеслом займалися. Цікаво було дізнатися, що там популярним було рогозо плетіння, яке було чи не єдиним прибутком у сім’ях. Були вироби : взуття (тапочки), кобелі (кошички), капелюхи, підставки для квітів. Для вчителів було це дуже цікаво та повчально.

Учителька трудового навчання Старицької ЗЗСО І-ІІІ ст. Ханас Л.Я. поділилася своїм досвідом роботи. За допомогою презентації Людмила Ярославівна теж  представляла роботи своїх учнів, інновації, які запроваджує у закладі, про те, як працює спільно із учнями, як вони надихають її на пошук нових виробів.

Дякую учителям трудового навчання, а також Катерині Олексіївні та Людмилі Ярославівні, за активну участь у зустрічі.