16 листопада комунальний заклад Яворівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» у співпраці з управлінням Державної служби якості освіти у Львівській області провели  семінари для керівників та заступників ЗЗСО, керівників та вихователів-методистів ЗДО.

Педагоги працювали в змішаному режимі: одночасно очно та онлайн. Такий формат спілкування проводиться уже не вперше, оскільки мусимо дотримуватися карантинних вимог «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

Модератором семінарів був  заступник начальника інституційного аудиту управління ДСЯО у Львівській області п. Андрій Хамик, який висококваліфіковано розкрив зміст питань, що вивчалися слухачами.

Директори та вихователі-методисти закладів дошкільної освіти працювали над проблемою «Складання стратегії розвитку ЗДО та Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти  ЗДО».

Керівники ЗЗСО та їх заступники опрацьовували  питання «Методика самооцінювання управлінської діяльності».

Робота модератора та організаторів тривала з 9 до 17 години, оскільки працювали три групи.

Слухачі поглибили теоретичні знання, отримали цінні  практичні поради від заступника начальника інституційного аудиту управління ДСЯО у Львівській області п. Андрія Хамика.

Такі заходи не тільки полегшують роботу керівників ЗЗСО, ЗДО, а й мотивують до ефективного використання здобутих знань і навичок в управлінській діяльності.

Комунальний заклад Яворівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» щиро дякує начальнику  управління Державної служби якості освіти у Львівській області п.Валентині Загреві та заступникові начальника інституційного аудиту управління ДСЯО у Львівській області п. Андрію Хамику за плідну співпрацю.