Тиждень миру  у Прилбицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Митрополита Андрея Шептицького

«Голубко біла, ти лети у світ,
                                                                         Хай буде мир у небі голубому!
                                                                         Неси всім щастя, передай привіт
                                                                         Усім народам, людові земному…»
                                                             

Під таким гаслом з 17 по 21 вересня 2018 року проходив Тиждень миру  у Прилбицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Митрополита Андрея Шептицького.

17 вересня класними керівниками 2 – 11 класів була проведена  година спілкування «Ми голосуємо за мир», котрі розповідали про важливість миру для кожного з нас.

19 вересня педагог – організатор Цімко З. І. провела акцію з виготовлення паперових голубів «Голуб миру, збережи Україну»  з учнями  7 – их класів. Поки діти виготовляли голубів, Зоряна Іванівна розповідала їм про те, що голуб є символом миру, чистоти, невинності і любові, адже у біблійних сказаннях саме голуб приніс Ною на ковчег оливкову гілочку, засвідчуючи про закінчення потопу. Тому з тих пір зображення голуба символізує добру звістку.

 

20 вересня учні 5 – 6 класів під керівництвом вчителя трудового навчання Струса П.І. малювали на бруківці малюнки на тему: «Під мирним небом».

Педагогом – організатором Сташишин У.І. була підготовлена та проведена лінійка, присвячена Всеукраїнському дню миру, який відзначають 21 вересня.  Зі вступним словом до всіх присутніх звернулася заступник директора з виховної роботи Мірило І.В., яка зазначила, що життя на Землі є найголовнішою цінністю. Також був проведений флешмоб «Ми – за мир»  учнями 8 – 9 класів.

І наш Тиждень миру хотілося б завершити такими словами:

«Хай буде мир віднині і довіку!
Хай буде мир й замовкнуть війни злі!
Хай у міцних обіймах всі народи
Ідуть у майбуття через віки»