Всеукраїнський конкурс учнівської творчості

 

Комунальний заклад Львівської обласної ради

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

 

 

 

79007‚  м. Львів‚  вул.  Огієнка, 18а           тел./факс  +38 0322 553830           email: loippo@ukr.net           www.loippo.lviv.ua

 

 

Від  14.11.2018 _№  513___

На_­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­_______від_____________                   

Керівникам місцевих органів управління освітою

Завідувачам  рай(міськ)методкабінетів

 

На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 06.11.2018 №1/9-680 «Про проведення ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості», Указу Президента України від 22 березня 2002р. № 284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості», відповідно до положення про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, затверджено спільним наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і мистецтв України, Державного комітету України у справах сім’ї та молоді від 29 серпня 2003р. №585/529/875, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України      09 вересня 2003р. № 77978100, інформуємо про XVIІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», (далі – конкурс), який проводиться з 01 листопада 2018 року до 25 лютого 2019 року.

Творчі роботи переможців ІІ етапу конкурсу (по 3 роботи з кожної номінації від міста, району, громади) у друкованому та електронному варіантах приймаються до 28 грудня 2018 року за адресою: м.Львів, вул.Огієнка, 18-а,        КЗ ЛОР «Львівський інститут післядипломної педагогічної освіти», кабінет координаційно-методичної діяльності (каб. 410), е-mail: kpv@loippo.lviv.ua.

До розгляду у конкурсі приймаються роботи на тему «Духовні святині рідного краю» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення», які раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах регіонального та державного рівнів.

Творчі роботи з літератури за вибором автора можуть бути різноманітними за жанром.

У конкурсних роботах з історії мають бути описані архітектурні та культурні пам’ятки – духовні святині рідного краю, висвітлено життєвий шлях відомих та маловідомих історичних постатей, які вплинули на розвиток і духовного та культурного життя українського народу. Цьогоріч роботи також присвячуються будівничим храмів – найкращих здобутків національної культури та духовної спадщини України.

Ці роботи повинні носити дослідницький характер із обов’язковим залученням оригінальних джерел (джерела усної історії, архівні матеріали, матеріали періодики, мемуари, щоденники, кіно-фотодокументи тощо) та складаються зі вступу, у якому автор обґрунтовує мету свого дослідження; основної частини, у якій розділи повинні мати назву та обов’язкове логічне завершення структурних компонентів основної частини; висновку; списку використаних джерел і літератури в алфавітному порядку.

До усіх творчих робіт з історії обов’язково додаються тези-анотації (короткий зміст роботи) обсягом до 2 сторінок. Конкурсна робота може бути виконана одним або кількома авторами. Наставниками юних дослідників можуть бути вчителі, викладачі, керівники гуртків тощо.

Текст творчої робот з історії та літератури роздруковується на папері формату А4, шрифт Times New Roman, кегль 14, інтервал полуторний. Обсяг 15-25 сторінок. Поля: ліве – 30 мм, нижнє і верхнє – по 20 мм, праве – 10 мм. Поетичні доробки учнів подаються у довільній формі.

Наголошуємо, що разом з роботами необхідно надіслати заявку на участь у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості (додаток).

 

          В.о. директора                                                                   М. Кацюба

 

Вик. Калашник А.

255 – 38 – 27

 

 

 Додаток

 

Заявка

на участь у ІІІ етапі ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості,

присвяченого Шевченківським дням  (номінація «Історія України і державотворення», номінація «Література»)

 

з/п

Прізвище, ім’я, по батькові учня Клас Заклад освіти Тема роботи Прізвище, ім’я, по батькові вчителя
1.          
2.          
3.          
4.          
5.          
6.          
7.          

 

Керівник місцевого органу управління освітою  ________________________

(детальніше)