Вечір – реквієм «У їхніх серцях жила Україна»

22 лютого 2019 року учні та педагогічний  колектив Грушівської ЗОШ І –ІІ ст.., Калитяк Н.В., сільський бібліотекар та  Дацко Л.М.  завідувач народного дому  вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. П’ять  років  тому у Києві масово пролилася кров невинно убитих патріотів, які разом із мільйонами українців хотіли аби купка можновладців не відібрала в України прагнення європейського вибору та гідного майбутнього і ціною власного життя відстоювали право на демократію і свободу. Ми завжди будемо в неоплатному боргу перед Героями, яких назвали Небесною Сотнею, і які стали символом Революції Гідності.

Вечір-реквієм вшанування  пам’яті Героїв Небесної Сотні –  “У їхніх серцях жила Україна” –  розпочався із молитви «Отче Наш» у виконанні хору.

Ведучі пригадали події лютого 2014 року, які стали переломними у демократичному поступі нашої держави про Героїв Небесної Сотні. Ціною свого життя Герої Небесної Сотні довели, що наш український народ – нескорений, а його дух незламний. Такий же героїзм виявляють сьогодні українські воїни і добровольці, котрі захищають незалежність і територіальну цілісність нашої держави на Сході України.

20  лютого 2019р. настоятель храму Архистратига Михаїла отець Р.Івасейко відслужив панахиду за упокій душ Героїв Небесної Сотні та всіх, хто загинув у боротьбі за незалежність своєї держави.

На вечорі-реквіємі звучали твори у виконанні хору та солістів.