Засідання районної методичної комісії заступників директорів з навчально-виховної роботи

23 серпня 2017 року відбулося засідання районної методичної комісії заступників директорів з навчально-виховної роботи навчальних закладів району. Проблема, над якою працювали педагоги, – це «Зміни в освітній галузі та їх вплив на організацію методичної роботи з педагогічними кадрами району в 2017-2018 н.р.».

Колеги обмінялися думками з приводу втілення в навчально-виховний процес основних тенденцій реформування освіти в 2017-2018 н.р. (завідувач методичного кабінету О. Фірчук), шляхів підвищення методичної роботи в школі, нових підходів до формування професіонала (заступник директора з навчально-виховної роботи Залузької ЗОШ І-ІІ ступенів Л. Левицька), оптимізації професійної діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи (заступник директора з навчально-виховної роботи Віжомлянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» О.Вовчак).

Головний спеціаліст відділу освіти В. Кунанець виступив перед слухачами з питання «ЗНО як один із критеріїв об’єктивного оцінювання знань учнів: підсумки, проблеми». Завідувач методичного кабінету О. Фірчук наголосила на тому, аби адміністрації шкіл здійснювали правильний підхід до складання робочих навчальних планів, виділяли години варіативної складової на всебічний розвиток учнів, їх талантів, обдарувань, вели контроль за складанням календарно-тематичних планів, оскільки внесено зміни до навчальних програм, більш детально опрацювали з вчителями методичні рекомендації до викладання навчальних предметів.