Засідання районної методичної комісії вихователів середніх груп на базі ДНЗ №1 м. Новояворівська

23 листопада 2017 року на базі ДНЗ №1 м. Новояворівська відбулося засідання районної методичної комісії вихователів середніх груп. Учасники переглянули домінантне заняття з освітньої лінії “Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі” на тему “З посібником граємося, багато нового дізнаємося” з дітьми середньої групи, яке провела вихователь Т. Ясінська.

Методист методичного кабінету О. Голубець представила презентацію змін та доповнень у програмі розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля» редакції 2017 року та проаналізувала зміни та доповнення у програмі середнього дошкільного віку. Керівник методичної комісії Н. Баглай проаналізувала освітню лінію “Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі” та показники компетентності дитини.

Вихователь ДНЗ №4 м. Новояворівська Є. Савицька презентувала досвід роботи щодо використання паличок Кюізенера на заняттях з математики, вихователь ДНЗ №7 м. Новояворівська Н. Наконечна поділилась з учасниками досвідом роботи щодо розвитку розумової активності і логічного мислення дітей засобами народної математики.